Jas logo

Adres Atelier Jas
Darling for Unicef
  Armada for World Children in Den Haag
Armada for World Children in Den Haag

Armada for World Children - Darling voor Unicef
By JAS


De Armada for World Children die de hele zomer in de Haagse Hofvijver lag, is door JAS opgedragen aan de kinderen van Unicef. De Armada is een vloot van verbondenheid met en bescherming van alle Wereldkinderen. De installatie was bovendien de start van een internationale campagne, naar een idee van Jas, rond het Darling-plantje.

Darling

De Darling is een 'kinderplantje' dat exclusief voor deze campagne is gekweekt. De Darling leeft in een eigen biosfeer en bloeit enkele weken lang in heldere tinten rood, geel, wit, roze, violet en blauw. Het plantje, dat zo klein is als een lucifer, is in februari beschikbaar via alle bloemen- en plantenwinkels. Van de opbrengst gaat 50 eurocent per plantje naar de kinderen van Unicef. Binnen drie jaar moet de actie enkele miljoenen voor Unicef opleveren.

De distributie van de plantjes loopt via de VBA (Verenigde Bloemenveiling Aalsmeer). Na de lancering in Nederland zal de Darling ook elders in Europa op de markt komen.

Blister Darling Darling for Unicef is een wereldproject dat drie jaar zal duren. Het moet de mensen aan het denken zettten, het plantje is klein en kwetsbaar, net als kinderen.

Het plantje Darling for Unicef staat symbool voor een kind. Nu ook te verkrijgen als 'zonneplantjes'. Deze Darling , die u zelf laat opgroeien, wordt ongeveer 40cm hoog.
  en zo ziet de "Darling"eruit Zonneplantje
Darling Zonneplantje in Blister
Blister "Darling"

logo UnicefDe Armada for World Children wordt gesponsord door:

Logo Bloem
Merkhouder van natuurlijke gezondheidsproducten, Winschoten - Nederland